instagram instagram

Samarbeidspartnere

Hildring Norway har utviklet Oslo Sjømatfestival og en rekke andre konsepter innen norsk sjømat og nordisk matkultur. Hildring jobber med konsept, - produkt og forretningsutvikling med hovedfokus på norsk sjømat, samt rådgivning innen fagområdet "brand gastronomy". For gjennomføring av Oslo Sjømatfestival har vi med oss en rekke samarbeidspartnere.

Skur 33

Restauranten ved Akershusutstikkeren - med fokus på godt håndverk og ferske råvarer fra dagens leveranser. Skur 33 bruker havet som konsept med å tilberede riktig beskattede arter når det er kaldt i vannet og sesong på sitt beste.

 

Geitmyra matkultursenter for barn

Geitmyr er en ikke-kommersiell stiftelse som har som mål å spre matglede til barn og unge. På Geitmyra matkultursenter for barn ønsker vi at barna skal lære å lage ren, sunn og velsmakende mat, og at de skal få forståelsen av hvor maten kommer fra. Vi holder til på Geitmyra gård på Sagene.

 

Oslo Havn

Oslo Havns hovedformål er å sørge for en effektiv og rasjonell havnedrift. I dette ligger det å tilrettelegge for effektiv og miljøvennlig sjøtransport og føre oppsyn med trafikken i havnedistriktet. Oslo Havn KF skal også forvalte havnens eiendommer og innretninger på en økonomisk og miljømessig god måte.

 

Havnelangs

Besøk havna og havnepromenaden og bli med på åpningen av Oslos havnepromenade søndag 3. juni. Familiearrangementet Havnelangs fra kl. 12 – 16 har eget programhefte med konkurranse og stempelkort. Havnelangs arrangeres for 7 gang. Åpent fra kl. 1200 til kl. 1600. Festivalen er i regi av Oslo Havn, og Oslo Sjømatfestival er en integrert del av årets Havnelangs da vi har en felles lidenskap og formål om å vise byens befolkning hvilken sjømatnasjon Norge er.

 

Oslofjordens Friluftsråd

OF ble stiftet i 1933, og jobber for at alle som bor rundt fjorden skal ha tilgang og muligheter til å bruke den og strendene rundt. Daglig bruker tusener av mennesker fjorden og strandområdene. På båt, på tur langs vannet/på en kyststi, overnatter i telt eller kystledhytte, nyter sommerens late dager ved en strand eller bruker fjorden til en mengde andre aktiviteter.

 

Christian Radich

Skipet ble opprinnelig bygget som et skoleskip for opplæring av sjøfolk til den norske handelsflåten, og ble brukt til det i mange år. Fra 1999 har driften siktet seg inn mot chartermarkedet med tokt og fjordturer for skoler, firmaer etc.

 

Fiskehallen - Vippetangen

AL Oslo Fiskehall er Norges største fiskemarked, og forsyner Oslo og hele østlandsområdet - mer en halvparten av landets befolkning med førsteklasses fersk fisk og fiskeprodukter.

Effektiv distribusjon gir befolkningen et større utvalg av kvalitets fisk og sjømatprodukter - og er like fersk som i de fleste kystbyer.

Fiskehallen er nyrestaurert og satt tilbake til slik den var som ny i 1934.

 

Fisketorget/Pipervika - Rådhusbrygga

Pipervika utgjør sammen med fiskebåtene som ligger til kai Oslo fisketorg. Pipervika på fisketorget samarbeider med fiskerne og Indre Oslofjord fiskerlag er deleier i Pipervika. Hjertet i Pipervika er den store fiskedisken der vi tilbyr det beste av sesongens fisk og annen sjømat. Vi vet at våre kunder ønsker fisk og sjømat av høy kvalitet, og det bestreber vi oss på å levere hver eneste dag.

 

Vippa

Albatross Sjømatutsalg